Hoe werkt het?

Als het je wel wat lijkt om een zakelijk feestje te bouwen door wat bij mij over de schutting te kieperen, dan neem je contact met me op. Dat kan door te bellen, mailen of door het contactformulier in te vullen. We maken dan een afspraak om te kijken of we inderdaad zin krijgen om te gaan samenwerken. Wat zijn jouw wensen en wat kan ik jou bieden? Sluit dat een beetje lekker op elkaar aan? Klikt het?

Als we het allebei zien zitten, zijn er verschillende mogelijkheden. Wanneer je continuïteit wilt, raad ik je aan een pakket af te nemen. In dat geval reserveer ik maandelijks een afgesproken aantal uren voor je. Tegen een vaste vergoeding per maand neem ik jou de afgesproken taken uit handen. Jij hebt er geen omkijken mee naar, maar blijft wel op de hoogte doordat we (twee)wekelijks overleg hebben, bijvoorbeeld via Zoom. Als de situatie het toelaat, is het ook fijn om elkaar zo af en toe live te zien. 

Je zit in eerste instantie nog nergens aan vast: de eerste drie maanden gelden als proefperiode. Na een maand of twee evalueren we en besluiten we of we de samenwerking voortzetten. 

Als je geen structurele oplossing zoekt, maar wel even wat hulp kunt gebruiken (bijvoorbeeld omdat je bezig bent met een nieuwe website) dan kun je ook een strippenkaart kopen. Ieder uur kost een strip en als de strippen op zijn, beslis je zelf of je weer een nieuwe koopt. 

Nieuwsgierig geworden? Meer weten? Bel of mail me!

Foto: Walter Verwaal